Nätverket 1891 är affärsnätverket där den personliga kontakten medlemmar sinsemellan är nyckeln till framgång.

Nätverket 1891 är ett forum där den personliga kontakten bland medlemmar är nyckeln till framgång och affärer. Vi vill stärka det genom att göra unika, personliga och mer uppskattade aktiviteter tillsammans.

Ju mer man känner varandra desto mer ökar chansen till affärer antingen mellan varandra eller via rekommendationer till det egna nätverket som alla besitter.

Nätverk 1891 skall andas det vi arbetar med varje dag, nämligen laganda och förtroende. Med det ökar chansen till framgång som i detta fall är nya affärer. Temat vid dessa träffar skall vara ”en givande och underhållande stund tillsammans”.

Exempel på dessa träffar kan vara:
Matlagning, fiske, konsert, föreläsning, SHL-match på bortaplan mm.

Som medlem är du med och kan påverka innehållet på våra träffar samt hela utvecklingen av Nätverket 1891. Vår målsättning är att man ska lämna varje träff med ett leende, ökad kännedom samt en bättre kontakt med en eller flera andra medlemmar.

Detta ingår

  • 1 medlemskap i Nätverket 1891
  • 6 aktivitetsträffar
  • 1 minimässa i samband med SHL-match

Medlemskap

Nätverket 1891 är en plats där du vill utvecklas och utmanas individuellt, där du personligen har en unik möjlighet att knyta kontaker och bredda ditt eget affärsnätverk med likasinnade företagsledare.

Under träffarna möts du även av intressanta föreläsare för att fylla på med energi och inspiration.

Intresserad av att vara med?

Affärsnätverksansvarig: Tobias Skogs
E-post: Tobias.skogs@difhockey.se
Telefon: 076-707 86 33